SeniorenGym

Leeftijd: 60+
Dames

Voor wie?

Dames vanaf 60 jaar die in een gezellige sfeer willen werken aan de conditie, lenigheid en spierversterkende oefeningen.


Doel

De nadruk ligt op samen actief zijn, ieder met zijn eigen mogelijkheden. De lessen worden zo samengesteld dat iedereen in zijn of haar eigen tempo kan deelnemen. Want u bent nooit te oud om te bewegen. Wie zo lang mogelijk fit wil blijven, kan het beste zo veel mogelijk blijven bewegen. Iedereen die regelmatig aan lichaamsbeweging doet, voelt zich niet alleen fitter maar houdt ook de conditie op peil of verbetert die. En een goede lichamelijke conditie zorgt ervoor dat u minder vatbaar bent voor verkoudheden en andere ongemakken. Uw spieren en gewrichten blijven soepel en uw botten langer sterk. U hoeft geen uitgesproken sportfiguur of fervent trimmer te zijn om aan te sluiten bij de SeniorenGym.

Het grote verschil tussen de MBVO en deze groep is dat er tijdens een deel van de les oefeningen op matjes gedaan wordt. Mocht u niet meer op een matje kunnen liggen, dan is de MBVO-groep waarschijnlijk een betere keuze.

Wat gebeurt er in zo’n les?

De les wordt begonnen met een gezamenlijke warming-up. Vaak worden ook de kaakspieren dan alvast goed getraind. Daarna verschilt het per keer. De ene les wordt er gewerkt aan kleine oefeningen, een andere keer met klein materiaal of in circuitvorm.

In het tweede gedeelte van de les worden er matjes op de grond gelegd en worden er grondoefeningen gedaan. In andere groepen wordt er een balletje geslagen.


Contributie per jaar

Het contributiebedrag per jaar kunt u hier vinden.


Lestijden en locaties

Maandag: 18.00-19.00
Koudehovenseweg Zuid 202, Eindhoven


Inschrijven en Proeflessen

Proeflessen

Om de sfeer en groep te ervaren, is het mogelijk om twee gratis proeflessen te volgen.  Schrijf je in voor de proeflessen via onderstaande link. Neem een vriendin of je buurvrouw mee.

Inschrijven

Inschrijven kan enkel via het inschrijfformulier dat te verkrijgen is bij de train(st)er van de groepen.


Direct aanmelden voor een proefles