ETV Olympia is regelmatig op zoek naar trainers en stagiaires om ons team van sportieve en betrokken train(st)ers te versterken! Ben je als trainer op zoek naar een (nieuwe) vereniging? Of heb je interesse in een stageplaats bij ETV Olympia? We komen dan graag met je in contact! Stuur in dat geval een bericht naar info@etvolympia.nl

TRAINER RECREATIE

We zijn op zoek naar iemand die ons team van sportieve en betrokken trainers komt versterken! Ben jij een enthousiaste trainer, die les wil geven aan een recreantengroep in de leeftijd van 9 tot 12 jaar, die graag wat meer uitdaging heeft?

Bekijk de vacature

SECRETARIS

We zoeken iemand die bijvoorbeeld beroepsmatig ervaring heeft en/of persoonlijk affiniteit heeft met administratieve taken en zich graag als vrijwilliger voor de vereniging wil inzetten. Voel jij je betrokken bij ETV Olympia en wil je je als bestuurslid inzetten om de administratieve zaken binnen de vereniging op te pakken?

Bekijk de vacature

STAGE

Bij ETV Olympia zoeken wij regelmatig stagiaires die binnen hun opleiding in de praktijk ervaring willen opdoen met de turnsport. Je wordt daarmee gedurende je stageperiode onderdeel van ons team van sportieve en betrokken trainers.

Bekijk de vacature